HUS valde styrelse för år 2012, Jannica Aalto ordförande

02.12.2011

Studentkåren vid Helsingfors universitet (HUS) har valt styrelse för år 2012. På sitt möte 1.12.2011 valde studentkårens delegation studenten i geografi Jannica Aalto (24) till styrelseordförande.

Jannica Aalto representerar ämnesföreningar vid Helsingfors universitet (HYAL). Under de gångna året har hon verkat som styrelsemedlem för Studentkåren vid Helsingfors universitet med ansvar för föreningar och tutorering.

Nästa hålls det kommunalval och studentkåren ska också ställa upp sina mål för valet.

Förutom ordförande valdes ytterligare tio personer till HUS styrelse. De är: Hanna Hannus, Iiro Hämäläinen, Aino Jones, Lauri Koskentausta, Matti Lehto, Heikki Luoto, Suvi Pulkkinen, Sanna Supponen, Niilo Toivonen och Heidi Vesterinen. Den nya styrelsens mandatperiod är ett år och den inleds i januari.

Mera information:
HUS generalsekreterare Katariina Styrman, paasihteeri@hyy.fi, tfn 0400 816 426