Media och arkiv

Kom med i HUS briljanta årsfestteam!

16.08.2017

Gillar du att ordna fester? Vill du vara med om att ordna en strålande årsfest i fantastisk miljö? Kom med i HUS årsfestteam!

HUS 149:e årsfest hålls torsdag 23.11.2017 i Crowne Plaza hotell. Efter den eleganta festsupén fortsätter kalaset med en efterfest som är öppen för alla och som pågår till sena natten. Det blir glitter, glamour och glam – och förstås höstens häftigaste fest, som just du kan vara med om att ordna.

Till vårt årsfestteam söker vi två sångledare och 3-4 marskalkar. Som sångledare spelar du en viktig roll för feststämningen och du kan påverka vilka sånger som ska sjungas. Om du vågar uppträda och har erfarenhet av att fungera som sångledare ska du komma med i teamet. Det går också att söka i par.

Som årsfestmarskalk har du mångsidiga uppgifter, både före årsfesten och under den. Det viktigaste är att du är engagerad och beredd att göra många olika saker, allt från att fixa dekorationer och hämta blommor till att vägleda gästerna på festen.

Sångledarna och marskalkarna får vara med i ett fantastiskt årsfestteam och får gå gratis på årsfesten – för att inte tala om att de får värdefull erfarenhet av att ordna en stor årsfest. Efter festen hålls dessutom en tackkväll för årsfestteamet. Det här jobbet kräver bra finska eller engelska.

Låter det intressant? Härligt! Skicka ett meddelande till emma.korhonen@hyy.fi (senast on 15.9!)
 
Mera information:
Emma Korhonen, årsfestansvarig tfn 0405765841, emma.korhonen@hyy.fi