Kom med och ordna gulnäbbsäventyret 2015!

13.08.2015

Onsdag 30.9 ordnar Studentkåren vid Helsingfors universitet Finlands största gulnäbbsevenemang. Kom med som frivillig på Gulnäbbsäventyret och var med om att välkomna de nya studenterna!

Vad är Gulnäbbsäventyret?
Gulnäbbsäventyret är en orientering för gulnäbbslag som ska ta sig runt till kontroller på HUS, studentföreningarna och universitetet. Ungefär 2000 äventyrare deltar i tävlingen. Orienteringen börjar på Brunnsgården, därifrån sprider lagen ut sig över stan, för att sedan avsluta med efterfest på The Circus. Mera information och tidtabell för Äventyret finns på www.hyy.fi/gulnabbsaventyret

Varför komma med?
På Gulnäbbsäventyret har du chansen att vara med om att ordna det viktigaste och största gulnäbbsevenemanget denna höst och visa gulnäbbarna allt vad studentlivet har att erbjuda. De som deltar i talkot får drinkbiljetter som kan användas på efterfesten på The Circus, där Roope Salminen & Koirat och DJ:erna Skenikswee och Ottopetteri uppträder. Dessutom hålls en speciell tackkväll för de frivilliga 9.10 från 17.00, den som vill får också ett intyg på att hen deltagit i talkot.

Vad krävs av de frivilliga?
De frivilliga gör cirka fyra timmar långa arbetspass med i förväg bestämda arbetsuppgifter någon gång mellan 13.00 och 00.00. En infokväll för alla frivilliga hålls torsdag 24.9 kl. 17.00–19.00 – det är obligatoriskt att delta i den.

Ansökningstiden för frivilliga går ut torsdag 17.9 kl. 12.00 och alla som har anmält sig kontaktas fredag 18.9.

Årets gulnäbbsäventyr kommer att bli större och finare än någonsin förr – kom med och upplev gulnäbbsvimlet!

Fyll i blanketten här: http://goo.gl/forms/aahiePzuuL