Konst åt oss! – för tionde gången!

09.04.2015

I vår hålls Ateneums temadag Konst åt oss! för tionde gången. På temadagen den 15 april kommer man in gratis med studentkortet hela dagen.

I april visar Ateneum Ismo Hölttös fotoutställning, som skildrar Helsingfors och helsingforsare i slutet av 60-talet. På programmet står också en croquis-verkstad och en interaktiv fotostudio. I början av kvällen uppträder DJ Matilda Mela i Ateneums trivsamma restaurang Tablo med nostalgiskt disco och musik från schlagerns guldålder. Dessutom serveras förfriskningar till studentpris.

Förutom allt detta delar vi också ut ett begränsat antal Konst åt oss! (eller er?)-overallmärken!

PROGRAM:
10–20: Studerande kommer gratis in på Ateneum
16: Guidad utställningsrundtur (på finska)
17: Guidad utställningsrundtur (på engelska)
16–19: ”Ole mallikas!” – workshop i att teckna av levande modell
17–19.30: DJ Matilda Mela (We Love Helsinki, It's Cookin’) och studentvänliga priser @Restaurang Tablo

Temadagen genomförs av: Ateneum, HUS, Frank, Helsingin Sanomat, HOK-Elanto och KPMG Finland

VAD: Konst åt oss!
VAR: Ateneum