Sökes: personal till dekalutdelningen i höst!

13.06.2018

På hösten brukar HUS och universitetet tillsammans ställa upp särskilda servicepunkter, där studenterna kan avhämta läsårsdekalen och studentkalendern.

Arbetet i dekalutdelningen kan ibland vara mycket hektiskt, det krävs att man kan använda Oodi-systemet, och göra det noggrant. Du klarar jobbet om du är omsorgsfull, vänlig och kundinriktad. Dekalutdelningarna finns i Kajsabiblioteket, i Mejlans, Gumtäkt och Vik.

Arbetet pågår under tiden 6.8.–14.9. eller 24.8.–14.9. beroende på servicepunkt. Arbetstiderna varierar beroende på dag, i medeltal är turerna ca 5 timmar långa. För arbetet betalas lön på 9 euro per timme, lönen betalas ut utgående från timlistorna efter att arbetet har avslutats.

Introduktion i arbetet ges i augusti: torsdag 2.8 kl. 9.00 på studentkåren och fredag 3.8 kl. 9.00 i Kajsabiblioteket. Det är inte samma innehåll på de två kursdagarna, så båda dagarna är obligatoriska. På introduktionen ger vi allmänna anvisningar, går igenom hur Oodi fungerar och annat som behövs för arbetet. Lön betalas också för introduktionsdagarna.

Arbetet kräver att du binder dig att arbeta under hela arbetsperioden och att du har ett giltigt universitets användarnamn.

Om du blev intresserad och är beredd att förbinda dig till arbetet för hela den aktuella tiden ska du skicka in en kort, fritt formulerad ansökan till adressen merja.viitasalo@hyy.fi. Agera snabbt, för vi fyller platserna så snabbt som möjligt.