Stöd universitetets verksamhet – be dina vänner ge respons

06.10.2014

Har besparingspolitiken minskat på kursutbudet? Annullerades din favoritkurs p.g.a. universitetets strama budget? Harmar avbrytning i universitetets nattöppna lokaler? Nu kan JUST DU HJÄLPA TILL med förbättring av situationen!
Den nationella kandidatresponsförfrågan är öppen till den sjuttonde oktober. Det är viktigt att svara på enkäten, eftersom även ett svar till ger universitetet mycket pengar. Under 40 svar till skulle ge samma summa som man sparar in på den abrytning av nattöppna lokaler.
Länken till förfrågan har skickats till alla som blivit kandidater under våren av 2014. Universitetet lottar ut iPads och huvtröjor bland dem som svarat - men de bästa resultaten nås via djungeltrumman! Dra ditt strå till stacken och förbättra studerandes situation på uni: Be din vän fylla i kandidatresponsenkäten!