Stöd universitetets verksamhet - Be dina vänner ge respons

11.03.2014

Harmar förminskningen av printkvoterna? Har besparingspolitiken minskat på kursutbudet? Annullerades din favoritkurs p.g.a. universitetets strama budget? Nu kan JUST DU HJÄLPA TILL med förbättring av situationen!

Den nationella kandidatresponsförfrågan är öppen 3.–21.3.2014. Det är viktigt att svara på enkäten, eftersom även ett svar till ger universitetet mycket pengar. Bara 17 svar till skulle ge samma summa som man sparar in på den ökända utskriftsförnyelsen.

Länken till förfrågan har skickats till alla som år 2013 blivit kandidater. Universitetet lottar ut iPads och huvtröjor bland dem som svarat - men de bästa resultaten nås via djungeltrumman! Dra ditt strå till stacken och förbättra studerandes situation på uni: Be din vän fylla i kandidatresponsenkäten!