Studenternas fastlagsjippo 8.3 – det går utför för studiestödet!

28.02.2011

Studenterna i huvudstadsregionen håller sitt traditionella fastlagsjippo i Ulrikasborgsbacken tisdagen den 8 mars kl. 12–16. Förutom pulkåkning bjuds det bl.a. på musik, ärtsoppa och olika tävlingar. Så klä dig varmt och kom med och ha roligt! Du kommer väl också ihåg att hålla backen ren och städa bort ev. skräp som hamnat i naturen.

Med i utförsbacken är också studiestödet, som fr.o.m. 1.3 är den enda sociala förmånen som inte är knuten till folkpensionsindex. Ta med dina kompisar till Ulrikasborgsbacken kl. 14.00 för att se hur det går utför för studiestödet: hur mycket annat är det som dras med i nedförsbacken om man inte ser till att studenterna har en tillräcklig utkomst? En rad riksdagsledamöter deltar också i studiestödsjippot.

Mera information om programmet och studiestödsjippot finns på adressen www.laskiaisrieha.fi.