Studentkåren vid Helsingfors universitet (HUS) söker en kanslisekreterare för visstidsanställning på två år

31.05.2017

Njuter du av att saker och ting är logiska och i ordning? Det är bra, för det är viktigt för oss också. Är du kompis med Excel och elektroniska verktyg? Härligt, för du får användning för dem. Är du en person som kan byta uppgifter i farten, från mötesarrangemang till kundbetjäning? Strålande, för arbetsuppgifterna är mycket mångsidiga.

Vi söker en kanslisekreterare till vårt team och vi vill ha just dig, om du är noga med detaljerna och samtidigt kan greppa stora helheter. Vi önskar också att du är orädd och vågar ta itu med nya saker och att du kan kavla upp ärmarna vid behov. Kanslisekreterarens viktigaste uppgift är att ansvara för studentkårsorganens möteshandlingar och utföra uppdrag rörande handlingarna. Dessutom bistår du studentkårens ledning med administration och arrangemang.

Vi försöker tillsätta posten så snart som möjligt, men studieledighetsvikariatet börjar senast 1.8.2017 och pågår till 15.8.2019.

Vi är:

En studentkår som betjänar ungefär 27 000 studerande vid Helsingfors universitet
En effektiv, aktiv och engagerande arbetsgemenskap med cirka 14 fast anställda och 12 styrelsemedlemmar som alla är studerande

Av dig förväntar vi oss:

Utmärkta kunskaper i finska – goda kunskaper i svenska och engelska är meriterande
Noggrannhet och exakthet i arbetet
Initiativrikedom och god kommunikationsförmåga
Erfarenhet av liknande uppgifter
Vilja att utveckla din expertis inom kontor och administration
Högskolestudier är meriterande

Av oss får du:

Goda och mångsidiga arbetsförmåner
Lön enligt studentkårernas kollektivavtal (1810,45 €/mån.) med eventuella utbildnings- och erfarenhetstillägg samt lunchförmån
Utbildnings- och utvecklingsmöjligheter
En avspänd och trevlig arbetsgemenskap

Skicka in ett fritt formulerat ansökningsbrev på max. en sida, där du berättar vad det är som gör dig till en bra kanslisekreterare och varför just du är den vi söker. Bifoga också din meritförteckning.

Skicka in ansökan med meritförteckning till adressen merja.viitasalo@hyy.fi med rubriken ”Kanslisekreterare”.

Ansökningstiden går ut torsdag 15.6 kl. 12.00. Intervjuer görs 19.6 och 20.6. Kanslisekreteraren väljs senast 21.6.

Mera information ger ekonomichefen Merja Viitasalo (tfn 050 534 2963).

Studentkåren vid Helsingfors universitet är ett offentligrättsligt samfund som fungerar som intresse- och serviceorganisation för sina medlemmar, cirka 27 000 universitetsstuderande.

Mera information om HUS verksamhet finns på adressen www.hyy.fi.

HUS betonar mångfald och likabehandling i sin verksamhet. Vi ser gärna så många sökande som möjligt med olika bakgrund.