Nyheter

HUS och Helsinki International Film Festival – Kärlek & Anarki erbjuder HUS meblemmar: av 10 € rabatt på seriekortet och en serie av filmvisningar till halva priset! Den 30:e Kärlek & Anarki hålls 14–24.9.

HUS medlemmar kan från och med 1.9 köpa en seriebiljett (11 föreställningar + katalogen) till nedsatt pris (–10 €) i festivalens biljettförsäljningsställen i Kino Engel (Sofiagatan 4), Kinopalatsi (Kajsaniemigatan 2) och festivalinfon (Georgsgatan 27).

Vid festivalen HUS har sin egen studentserie av fem filmer. Medlemmar kan köpa biljetter till fem olika visningar må–fre 18–22.9. Biljettförsäljning börjar 7.9 klockan 10.

Under festivalen kan du köpa seriekortena och biljetterna i biljetkassor av alla festivalteatrar.

Visningar i HUS-serien i Savoy-teatern

Må 18.9 kl. 16.00 A Ciambra

Ti 19.9 kl. 16.00 A Gentle Creature

Ons 20.9 kl. 16.00 David Lynch: the Art Life

Tor 21.9 kl. 16.00 Newton

Fre 22.9 kl. 16.00 The Summit

Då man köper seriebiljett till specialpris eller biljetter till HUS-serien ska man bevisa att man är HUS-medlem genom att visa upp ett giltigt studentkort (höstterminen 2017) eller ett studieintyg från Helsingfors universitet plus identitetsbevis. Man kan köpa en rabatterad seriebiljett per person och en biljett per person och film till filmerna i HUS-serien.

Festivalprogrammet publiceras i helhet 1.9.

Gillar du att ordna fester? Vill du vara med om att ordna en strålande årsfest i fantastisk miljö? Kom med i HUS årsfestteam!

HUS 149:e årsfest hålls torsdag 23.11.2017 i Crowne Plaza hotell. Efter den eleganta festsupén fortsätter kalaset med en efterfest som är öppen för alla och som pågår till sena natten. Det blir glitter, glamour och glam – och förstås höstens häftigaste fest, som just du kan vara med om att ordna.

Till vårt årsfestteam söker vi två sångledare och 3-4 marskalkar. Som sångledare spelar du en viktig roll för feststämningen och du kan påverka vilka sånger som ska sjungas. Om du vågar uppträda och har erfarenhet av att fungera som sångledare ska du komma med i teamet. Det går också att söka i par.

Som årsfestmarskalk har du mångsidiga uppgifter, både före årsfesten och under den. Det viktigaste är att du är engagerad och beredd att göra många olika saker, allt från att fixa dekorationer och hämta blommor till att vägleda gästerna på festen.

Sångledarna och marskalkarna får vara med i ett fantastiskt årsfestteam och får gå gratis på årsfesten – för att inte tala om att de får värdefull erfarenhet av att ordna en stor årsfest. Efter festen hålls dessutom en tackkväll för årsfestteamet. Det här jobbet kräver bra finska eller engelska.

Låter det intressant? Härligt! Skicka ett meddelande till emma.korhonen@hyy.fi (senast on 15.9!)

Mera information:
Emma Korhonen, årsfestansvarig tfn 0405765841, emma.korhonen@hyy.fi